Het team van Tracs Systems sleept met PayWashGo de vierde editie van Trends Digital Pioneers in de wacht. Met behulp van dit slim online platform kunnen carwashes transacties volledig digitaal afhandelen én tegelijk hun klanten beter leren kennen.

“Als specialist in software voor zelfbedieningssystemen, hebben we in 2018 onze tanden gezet in het ontwikkelen van een uitgekiend geautomatiseerd systeem voor carwashes dat ook inzage geeft in het klantenbestand. Op vraag van De Wasstraat – één van de grootste carwashes van het land – en na grondige analyse, zijn 3 van onze 7 ontwikkelaars er zo’n twee jaar mee bezig geweest. Betaalautomaten worden gekoppeld met de huidige systemen, facturen worden automatisch aangemaakt en de klant kan deze zelf downloaden. Klanten kunnen bovendien zelf een online profiel aanmaken, hun nummerplaat doorgeven, een tegoed toevoegen of een abonnementsformule kiezen. Naast een digitale afhandeling, een contactless carwashbezoek en het maken van slimme koppelingen, krijgen carwashes met PayWashGo meer vat op hun klantenbestand en kunnen ze formules op maat voor bedrijven uitwerken. Inzicht krijgen in deze data biedt enorm veel mogelijkheden voor de toekomst” zegt Christian Vandepoel, COO van Tracs Systems.

Tip van het huis

“Je moet diep graven naar het probleem dat je klant ervaart, de exacte ins and outs kennen én dan pas starten met de ontwikkeling van een oplossing. Onze klanten streven naar efficiëntie – meer carwashbezoeken genereren in dezelfde tijdspanne – maar willen ook automatiseren en hun klanten beter leren kennen. Die vragen hebben we met het online platform PayWashGo kunnen beantwoorden” zegt Christian.

Persbericht

Artikel Trends