Over Tracs Systems

PayWashGo is een product van Tracs Systems. Als spin-off van Philips, helpen we dagelijks meer dan 300 bedrijven in België, Nederland en Duitsland om slimmer te ondernemen. Tracs Systems ontwikkelt cloud-oplossingen zoals PlanBookGo, EventManagerPro en PayWashGo. Daarnaast kan je bij ons terecht voor bedrijfs-IT en betaal- en softwareoplossingen op maat. Ons portfolio behelst software en hardware oplossingen voor cashless, digital en secure.

Onze visie

Digi Menselijk

We gaan op zoek naar de noden en wensen, geven advies, denken mee en bieden mogelijkheden. Vervolgens bouwen we de juiste digitale systemen die een meerwaarde bieden voor jouw bedrijf. Van het prille kennismakend gesprek tot onze geliefde helpdesk; we blinken uit in onze menselijke aanpak. Met een stevige portie creativiteit, empathie en passie maakt het team van Tracs Systems jouw business future-proof.

Onze Missie

Digitale transformatie realiseren

Net datgene ontwikkelen waar onze klant nood aan heeft, typeert de werkwijze van Tracs Systems. Spitsvondig, slim en ultieme bereikbaarheid zijn eigenschappen van ons team. Wij ontzorgen onze klanten en zoeken samen naar innovatieve en duurzame oplossingen. Zo kunnen onze klanten efficiënter werken, sneller groeien en onnodige kosten vermijden.

Onze Waarden

Het team van Tracs Systems kent geen leveranciersmentaliteit. We denken mee, liefst out of de gebruikelijke box. Zelfs na de oplevering kan je op onze service blijven rekenen. Van informeren en opleiden tot begeleiden, de kansen om te innoveren zijn legio. Onze slimme oplossingen helpen je om de toekomst daadkrachtig tegemoet te gaan en steeds een stapje voor te zijn.