De spons over het verleden

Maak jouw carwash futureproof
met PayWashGo

Betaalsystemen

Eenvoudig en snel betalen

Klantenbeheer

Vergroot jouw klantbetrokkenheid

Beheerdersportaal

Vereenvoudig jouw administratie

Op álles een antwoord

Vuil binnen en proper weer buiten. Dát is de basisbehoefte van ál je klanten. Maar toch willen ze meer: een vriendelijke service, korte wachttijden, een vlot wasproces en een makkelijke betaling. PayWashGo slaat al die (voorruit)vliegen in één klap. Sterker nog: het cloudsysteem biedt ook oplossingen op het vlak van nazorg en klantenbinding. En dat allemaal dankzij de buitengewone combinatie van state-of-the-artapparatuur en spitsvondige technologie.

Benieuwd wat deze tool zo uniek maakt?
Wash and learn!

Het perfecte carwashbezoek in vijf stappen

  1. Je klant maakt een profiel aan via de mobiele app, laadt een digitale waspas of abonnement op en koppelt zijn account aan één of meerdere nummerplaten.
  2. Bij aankomst weten de slimme ANPR-camera’s meteen om welke klant het gaat. Met een persoonlijke boodschap zorgt het kassasysteem voor een hartelijke ontvangst. Wie zijn nummerplaat liever niet deelt, meldt zich gewoon aan.
  3. De klant selecteert het gewenste wasprogramma en rekent met zijn betaalkaart af aan de onbemande kassa. Hij kan er ook zijn tegoed verhogen. Verkies jij de service van een fysieke kassamedewerker? Dan passen we het systeem hier probleemloos op aan.
  4. Bij het binnenrijden van de wasstraat start het gekozen programma automatisch op.
  5. Eens thuis of terug op kantoor vraagt de klant zelf een factuur op via het online platform. Van de meest recente wasbeurt, maar ook van alle voorgaande. Even printen of uploaden en de boekhouding staat weer op punt.