Naast betaalautomaten bieden we ook nog heel wat andere betaaloplossingen voor jouw carwash. Heb jij een shop waar klanten ook producten kunnen aankopen? Dan is de winkelkassa de ideale oplossing.

Via de winkelkassa helpt de shopmedewerker jouw klant extra snel en efficiënt. Dit kan zonder de medewerker toegang te geven tot de volledige backoffice. Zaken als inkomsten en het beheer van de prijzen blijven op deze manier afgeschermd. Naast het verkopen van producten en diensten kunnen ook de klantgegevens eenvoudig beheert worden via de winkelkassa. Je kan nieuwe accounts maken, nummerplaten toevoegen, gegevens wijzigen,…

Producten of diensten kunnen onmiddellijk betaald worden via de gekoppelde bankterminal, cashlade of Payconiq integratie. Klanten ontvangen meteen een betaalbewijs. Bovendien worden facturen automatisch aangemaakt en verstuurd naar klanten, wat zorgt voor een vereenvoudigde administratie én facturatie. Tenslotte zitten alle verkoop artikelen hiermee op één plek, dat maakt het beheer eenvoudig en ook naar de boekhouding toe is dit optimaal.